Съвети и идеи

spider ink studio
Колко често ви се е случвало да искате да си направите татуировка, но да не знаете от къде да започнете? И дори да имате представа горе – долу как ще изглежда нямате представа, какъв размер да бъде или за коя зона от тялото да е? Отговорите на тези и на още много въпроси ще намерите при нас и като бонус ще получите полезни съвети, с които да взимате решинията по-лесно, по-бързо и по-правилно.
За начало можем да отправим един полезен съвет за хората, които досега не са се татуирали, но искат да си направят татуировка – според нас първата татуировка е добре да бъде нещо, което е силно свързано с вас и с живота ви. Добър пример са татуировките свързани със семейството, силно преживяване, дългосрочна цел, личен мотиватор, домашен любимец, хубав спомен или затвърдено фундаментално вярване. Когато татуировката е от този вид, тя става тясно свързана с живота на носителя и, което от своя страна я прави по-значима и лесна за възприемане. Това в никакъв случай не изключва възможността да си направите нещо, което просто ви кефи, дори да няма супер дълбок смисъл, татуировките са красиви при всички положения.
За размера на първата татуировка може да говорим много, но преди всичко смятаме, че е добре да си направите някоя по-мъничка и то на място, на което няма да боли много. Такива татуировки са предимно надписите, датите, доста от символите и може да ги позиционирате по ръцете, китките, глезените, избягвайте ребрата за първа татуировка,това е едно от болезнените места. За напред ще направим допълнителен сектор, които подробно да описва нивото на болка в отделните зони.
Препоръчително е да работите заедно с представител на студиото и да чуете съветите му, често е трудно да се прецени за неопитен човек кой е подходящият избор или кои стилове биха могли да се комбинират. За по – опитните и за по големите татуси нещата са ясни, добре е, да не кажем задължително , да работите активно с татуиста или с някой опитен илюстратор, с който да изградите проекта.
Ако имате запитвания се свържете с нас, обяснете идеята ви и ние ще ви помогнем да я развиете. Освен това ще получите безплатна консултация и дигитален дизайн върху ваша снимка, където ще можете предварително да видите как ще ви стои татуировката.
имате въпрос ?

Посетете секцията с Често Задавани Въпроси!

Подари татуировка

Споделете

Facebook
WhatsApp
Telegram

Актуално

Нашите приятели

вижте още

Може да ви е интересно..

Идеи за татуировки с корони

Власт, отговорност, самочувствие, сила на духа, гордост – това са първите неща, които ни хрумват, когато видим корона. 

Всичко за татуировките –
съвети, идеи и модели.

София,
ж.к. Младост 3,
блок 342 – партер
Телефон: 0879136900
Имейл: studio@spider-ink.com