spider ink studio

Идеи за татуировки на котки

Picture of Иван Иванов

Иван Иванов

Ето и нещо специално за феновете на котките – четирикраките ни приятели, които имат силна развита персоналност и са далеч по-самостоятелни от доста други животни. 

Котките присъстват често в различните култури, езотериката и спиритуализма. Може би най-често срещани са в египетската митология, където се е вярвало, че са връзката между два свята – светът на живите и отвъдното, където се намират душите на мъртвите. В Древен Египет котката се е зачитала като свещенно животно и дори е имало закони, които да я пазят. Според тези закони, убийството на котка се е наказвало със смърт. Вярва се, че котките имат дуалистична природа и за това постоянно се колебаят между доброто и злото.

За вас подбрахме някои инересни идеи за татуировки на котки, които да разглеждате, изпращате на приятели или да си татуирате, когато му дойде времето. Следете нашите фейстубк и инстаграм страници, в които ще видито още интересни проекти и идеи за татуировки!

Още идеи за татуировки

Идеи за татуировки Уналоме

Идеи за татуировки Уналоме

Уналоме – идеи за татуировки и символика Здравейте приятели и фенове на татуировките. В тази статия ще ви представим по-обстойно смисълът зад стила “Уналоме”(англ. Unalome). 

Прочетете повече »

Подари татуировка

Споделете

Facebook
WhatsApp
Telegram

Актуално

Нашите приятели

вижте още

Може да ви е интересно..

Да подариш татуировка – безценно!

 Татуировките – култура изградена от изображения символизиращи спомени и мечти, цели и постижения, красота и страх, различните етапи от живота ни

Всичко за татуировките –
съвети, идеи и модели.

София,
ж.к. Младост 3,
блок 342 – партер
Телефон: 0879136900
Имейл: studio@spider-ink.com