за нас

Здравейте приятели, ние сме професионално студио за татуировки Spider Ink. Студиото съществува от 2013г. и е създадено от Иван и Методи Иванови – баща и син, които от малка – хоби идея успяват да оставят хиляди доволни хора след себе си, а сега сме стигнали до тук и продължаваме да се развиваме с цял екип от талантливи хора и да предоставяме възможност на нови такива да се включат към нашият отбор, за да създаваме заедно.
При нас ще можете да намерите идеи, съвети, изработка и поправка на татуировки, дигитална презентация на проекти върху ваша снимка, изработка на индивидуален проект, поставяне на пиърсинг и някои по – ексцентрични услуги като частни арт ивенти, където се прави татуиране пред публика или гости. Също бихте могли да поръчате картина от артист – портретна, маслена, акрилна и т.н.

С времето към нас се присъединиха още хора на изкуството и не само – татуисти, илюстратори, моушън дизайнери, портретисти, уеб дивелъпъри и други. Основната ни дейност е татуирането, но ние преди всичко помагаме на хората с идеи и съвети за техните проекти.
// без значение дали искаш да се татуираш, имаш идея за развитие, искаш да се научиш да татуираш или искаш да ти помогнем да си направиш собствено студио – ще се справим //
Целта ни е проста – да видите татуировките и като цяло изкуството през нашите очи и всеки, който има желание, талант и идеи да има място под нашият бранд без значение дали фокуса му са изцяло татуировките или по широк спектър от услуги.

Свържете се с нас по въпроси свързани с татуировките, а ако си артист може да намерим формула как да си бъдем полезни и да колаборираме. Идеята е да развиваме изкуството. Намираме се в столичния квартал Младост 3, на гърба на бл.342.

METODI IVANOV
CO-FOUNDER & ARTIST

IVAN IVANOV
FOUNDER & CEO

Nia Staridolska
tattoo artist

Boris Gronev
Web developer

за връзка с нас

Всичко за татуировките –
съвети, идеи и модели.

София,
ж.к. Младост 3,
блок 342 – партер
Телефон: 0879136900
Имейл: studio@spider-ink.com