spider ink studio

Работата и татуировките – за старото мислене, престъпниците и още нещо…

Иван Иванов

Иван Иванов

  Колко пъти сте чували да Ви се дават съвети от типа: “Не се татуирай там, няма да можеш да си намериш работа!”, “Един приятел си направи там и сега трябва да ходи с дълги ръкави през лятото!” и любимото ни ” Какво ще си помислят хората?”. Ние искаме да попитаме: Кои хора, какво ще си помислят? Поколението, на което с години са наслагвани определени норми и три тона предрасъдъци, вече отдавна не е основна движеща сила. Модерният свят се върти от хора, за които ефективността и резултатите се поставят много пред външният вид и личните виждания за стил. Не ни разбирайте погрешно, ние също смятаме, че е тъпо да си татуираш цялото лице в черно или да си татуираш генитали по врата и по бузите :D, но със сигурност не трябва да е проблем да имаме красиви татуировки на видно място, които са специални за нас и да се притесняваме дали ще си намерим работа.

tattoos-and-bow-ties-jimmy-q-3-piece-suit

  Кажете според вас, ако някой Ви е полезен, върши си работата и Ви изкарва достатъчно пари има ли значение как изглежда? Не предпочитате ли дори да е по-актуален, модерен и добре изглеждащ човек? Ние смятаме, че когато си полезен и ефективен няма никакво значение какво носиш, имаш ли татуировки на видни места, с кого спиш и т.н. Естествено, че татуировките в повечето случаи създават груб и твърд образ на мъжа, дори жените понякога харесват по груб стил за себе си, вместо нежните и подчертаваща женската природа татуировки. Ние сме наясно, че все още трудно се приемат големи татуировки на видни места като ръкави или татуси по пръстите и врата, но нека се постараем да не оставяме предрасъдъците да ни контролират и да започнем от някъде, все пак, за какво живеем ако не си направим поне една татуировка, която да ни напомня за нещо скъпо. Замислете се, когато една майка си направи татуировка символизираща любовта и към семейството на видно място това прави ли я лоша, престъпник или неработоспособна? Или, когато братя си направят татуировки като  символ на братската обич!? Примери, колкото искате, но няма смисъл да ги изброяваме. С представената галерия ще дадем пример за това как могат да се комбинират татуировките с по-елегантно облекло и да се запази стил, който демонстрира професионализъм и увереност.

Подари татуировка

Споделете

Facebook
WhatsApp
Telegram

Актуално

Нашите приятели

вижте още

Може да ви е интересно..

Идеи за татуировки на монахини

Специално за привържениците на нестандартното и екстремното, предлагаме подбрани идеи за татуировки на монахини, представени в една малко

Всичко за татуировките –
съвети, идеи и модели.

София,
ж.к. Младост 3,
блок 342 – партер
Телефон: 0879136900
Имейл: studio@spider-ink.com