Елегантни решения

spider ink studio
Тази статия е специално предназначена основно за дамите, които искат красиви и елегантни татуировки, които да подчертават тяхната линия и женственост.
Дами, това, което ще ви посъветваме на първо място е да не бързате с избора. Татуировки по гръбнака, между гърдите, геометрични, интим, мандали и т.н. изискват сериозен опит не само в изработката, но и в избора, и позицията и размера на татуировката спрямо тялото ви.
Това,че на някоя жена и стои определена татуировка, не означава, че на друга ще и седи добре. При нас това става чрез представяне на проекта върху ваша снимка. По този начин предварително виждате крайният резултат .За това преди да направите подобна стъпка ви съветваме да се консултирате с професионалист, който да ви помогне в избора.
Жната трябва да е преди всичко щастлива и секси, а правилната татуировка е много важен елемент, за да се случи магията. А ако сте избрали по-хардкор вариант за татуировка – целият сектор над гърдите, ръкав, крачол, гръб и също е добре да имате мнение на артист – дали ще ви отива и дали е добра идея. Татуираните жени са уникални, но само, ако е добре обмислено всичко. Свържете се с нас, ако имате още въпроси и не забравяйте, че татуировките са много субективни и най-важно е на вас да ви харесват. Тук сме дали просто съвети, които улесняват процесите и помагат на всички да изглеждат и да се чувстват по-добре.
Татуировките преди всичко са, за да се забавляваме , да изразим м себе си и да бъдем свободни от всякакви норми.
имате въпрос ?

Посетете секцията с Често Задавани Въпроси!

Подари татуировка

Споделете

Facebook
WhatsApp
Telegram

Актуално

Нашите приятели

вижте още

Може да ви е интересно..

Всичко за татуировките –
съвети, идеи и модели.

София,
ж.к. Младост 3,
блок 342 – партер
Телефон: 0879136900
Имейл: studio@spider-ink.com