Изработка на големи проекти

spider ink studio
Изработката но голям проект е нещо много специално и изисква опит, търпение и добро планиране. Към големи проекти спадат цели гърбове, цели ръкави, крачоли или предна част на торса. Също може да бъде изработен проект за промяна на цялостната визия – цяло тяло.
Ако сте решили да си направите голям проект, без значение дали сте мъж или жена, нашят първи съвет е да бъде в един стил. Освен, ако не сте решили да направите цялото тяло, тогава можеотделните части да са в различни стилове. Обмислете проекта добре и преди да започнето да действате се консултирайте с професионалист, за да ви се насочи вниманието към тънкостите, които са нужни за успешното създаване, изработка и завършване на подобен проект. Добре е големият проект да е ясен от началото до края, при нас това става чрез представяне на проета върху ваша снимка. По този начин предварително виждате крайният резултат. След като е ясен проекта времето за изпълнение не е толквоа важно, можете да го правите по 1-2 или 5 сесии на месец, които са събразени с вашия бюджет.
Много хора започват рисуване на гръб без да са изградили проекта от начало до край, вместо това просто си харесват рисунки и почват да ги татуират голям период от време – това създава затруднения, когато дойде момента за свързване на отделните сектори със сенки или друг свързващ елемент от композицията. Още по – трудно става, ако избраните татуировки не са в един и същи стил.Ние предпочитаме татуировките, дори да са със взаимствани и преработени рисунки от други артисти да бъдат по някакъв начин свързани с човека свързани, това не е задължително, но за по-голямо въздействие е препоръчително. Лично на нас ни е любима мотивационната част , която има татуировката.
Всичко това, което изброихме е въпрос на личен избор и не е нужно да бъде спазвано, в изкуството не трябва да има правила, а свобода! Може съвсем спокойно да си правим татуси, които просто са красиви и ни кефят. Не забравяйте, че татуировките са много субективно нещо и това, че на една група от хора им харесва определен стил или композиция, не значи, че на всички ще се харесва. Винаги гледайте лично на вас да ви харесва, защото вие ще я носите грубо между 70 и 100 години 😉
И в този ред на мисли знайте, че всичко, което сме написали е съвет, а не правило. Татуировките преди всичко са, за да се забавляваме , да изразим себе си и да бъдем свободни от всякакви норми.
имате въпрос ?

Посетете секцията с Често Задавани Въпроси!

Подари татуировка

Споделете

Facebook
WhatsApp
Telegram

Актуално

Нашите приятели

вижте още

Може да ви е интересно..

Всичко за татуировките –
съвети, идеи и модели.

София,
ж.к. Младост 3,
блок 342 – партер
Телефон: 0879136900
Имейл: studio@spider-ink.com