spider ink studio

Как да разговаряме с родителите си, когато искаме да си направим татуировка

Иван Иванов

Иван Иванов

Mother Arguing With Daughter Over Use Of Mobile Phone

Вдъхновени от наши клиенти, които със собствения си пример показаха правилния подход и  насока на децата си, решихме да засегнем тази интересна тема и да намерим няколко решения за възникващите от нея спорове и проблеми в семейството. Тази статия е предназначена специално за тинейджърите с по-консервативни родители, които са резервирани по въпроса за татуирането. Преди всичко трябва да кажем, че тази статия е предназначена за да образова и да помага в комуникацията дете-родител, а не да подстрекава безрасъден подход към татуирането. Когато си тинейджър и искаш да получиш нещо няма как да не се допиташ до родителите си и да се надяваш да ти разрешат. Но има начини, чрез които ще е по-лесно да се разбирате с родителите си. Важно е да се знае, че

Smiling happy teenage girl sitting in front of her parents

родителите биха направи всичко, за да може детето им да е щастливо, каквото и да е разбирането им за щастието. Най-хубавото нещо за един родител е да види детето си щастливо и уверено. Темата е дълга и обширна заради огромното разнообразие от хора и характери, за това ще я синтезираме максимално, но ще Ви дадем няколко безценни съвета как да подходите, към родителите си, когато искате да си направите татуировка и да си спестите караницата:

 1. Говорете свободно с тях, обяснете им защо искате да се татуирате и каква татуировка искатеКак да разговаряме с родителите си, когато искаме да си направим първата татуировка3 да си направите – ПОКАЖЕТЕ Я.
 1. Започнете с някоя малка и значима татуировка – например символ на семейството или имената, или рождените дати на членове от семейството Ви, с подобна рисунка човек няма как да сбърка.
 1. Дайте им пример с ваши приятели и познати, които са използвали професионално студио и са доволни от резултатите.
 1. Сами поискайте те да ви заведат до студио по тяхна преценка, в което да поговорят с татуиста за процеса и да се уверят, че всичко е безопасно и няма да възникнат усложнения.
 1. Не правете грешката да се криете от тях и да се опитвате да ги подведете, просто им обяснете как се чувствате, какво искате и защо го искате! Каквато и да е причината – КАЖЕТЕ ИМ Я!
 1. Седнете заедно с тях и избирайте татуировка – ако не толерират големи татуировки се концентрирайте върху малките.
 1. Предложете им заедно да си направите татуировка – на дали някой родител не иска да има спомен с детето си, особено такъв, който ще остане трайно в живота ви.
 1. Обяснете им, че е по-безопасно да Ви помогнат в избора, отколкото на по-късен етап да взимате решенията сами, така ще използвате техния опит и ще избегнете грешни решения.
 2. Опитайте се да проведете разговора в почивните дни, когато родителите Ви не са изморениКак да разговаряме с родителите си, когато искаме да си направим първата татуировка5 от работа, а са в добро настроение. Често повечето неща, които не получавате са в следствие на други проблеми, с които те трябва да се справят. За това издебнете правилния момент.
 1. Пригответе си набор от рисунки, които Ви харесват и ги представете на родителите си, седнете и заедно взимайте решенията, те ще Ви посъветват за евентуални нежелани последствия и ще Ви помогнат да вземете правилното решение.
 1. Помнете, че татуировките са спомени, цели, преживявания и тази култура датира от хиляди години. Първата татуировка е най-добре бъде рисунка, която символизира вашите цели и преживявания, вашите мечти и уроци, спомените за скъпите ви хора и разбира се вашия собствен характер.
 1. Ако пък родителите Ви имат татуировки, за които съжаляват или Ви дават за пример някои човек, чиито татуировки са правени по неясен начин и от неясни хора просто им обяснете и покажете, колко е напреднало самото изкуство и какви красиви произведения правят майсторите – това ще бъде достатъчно.
 1. Направете целия процес забавен, пращайте си рисунки, говорете си постоянно, коментирайте рисунките и се забавлявайте.
 1. Бъдете търпеливи и упорити – много е вероятно да не се получи от първия път. Опитайте отново след 1 седмица, когато случите на удобен момент.

В крайна сметка всеки човек се стреми към това, което иска и ако го иска достатъчно много и положи нужните усилия плюс правилния подход ще го получи рано или късно 🙂

Подари татуировка

Споделете

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Актуално

Нашите приятели

вижте още

Може да ви е интересно..

Всичко за татуировките –
съвети, идеи и модели.

София,
ж.к. Младост 3,
блок 342 – партер
Телефон: 0879136900
Имейл: studio@spider-ink.com