Изразете себе си

spider ink studio
Едни от любимите ни татуировки са семейните на първо място, приятелските и тези на влюбените. Едно от най-интересните преживявания, които може да имате в студио е с някой близък приятел или с член от семейството ви да си нарисувате еднакви или различи татуировки. Късметлии са тези, които имат с кого да го направят. Няма по-хубаво нещо на света от силната връзка между хората.

Ако това е вашият избор, може да изразите себе си по няколко начина. Първо намерете нещото, което ви свързва. Ще ви дадем за пример 2 сестри от италия, които много се чудиха кое е нещото, което и двете харесват и накрая стигнаха до заключението, че е лук 😀 и им направихме по 1 лукче , имаше и такива със слънца, колибрита /като символ на семейството/ и дори чесънчета.
Иван и Мето от Spider Ink имат 3 трайбъл букви и т.н. Просто е важно да намерите нещо, което всички от групата обичате или определен символ, с който всички да са съгласни. Ние ще ви помогнем да се формира идеята и да изберем мястото, на което да са татуировките. Също така ще ви направи професионална видео и фото сесия, която да имате за спомен от преживяването. Свържете се с нас, ако имате още въпроси и не забравяйте, че татуировките са много субективни и най-важно е на вас да ви харесват. Тук сме не само, за да правим татуровки, но и да ви дадем съвети, които да ви улесняват в решенията, процесите и да пмогнат на всички да изглеждат, и да се чувстват по-добре.

имате въпрос ?

Посетете секцията с Често Задавани Въпроси!

Подари татуировка

Споделете

Facebook
WhatsApp
Telegram

Актуално

Нашите приятели

вижте още

Може да ви е интересно..

Всичко за татуировките –
съвети, идеи и модели.

София,
ж.к. Младост 3,
блок 342 – партер
Телефон: 0879136900
Имейл: studio@spider-ink.com