spider ink studio

Идеи за татуировки Уналоме

Picture of Иван Иванов

Иван Иванов

Идеи за татуировки Уналоме

Уналоме - идеи за татуировки и символика

Здравейте приятели и фенове на татуировките. В тази статия ще ви представим по-обстойно смисълът зад стила “Уналоме”(англ. Unalome).  Този стил е изгаден основно от тънки и дебели контурни линии, които преминават в различни форми и често те се спускат от основен елемент. Основният елемент може да бъде е лотус, спирала, пепруда, луна, слънце и много други. Дори от гледна точка на татуировка е добре вие да помислите, какво най-много ще ви подхожда на вас като основен елемент за вашата “Уналоме” татуировка.

Значение на татуировките Уналоме!

Символът Unalome представлява пътя към прозрението в будистката култура. Спиралите символизират завоите и обратите в живота, а правите линии момента, в който човек достига просветление или мир и хармония. Приятният, хармоничен дизайн и красотата на този тип татуировки обаче бледнеят пред дълбокият смисъл и духовното им значение. Те представляват пътят, който всеки то нас трябва да извърви, за да достигне просветление и вътрешна хармония. Напомнят ни за непрестанните обрати, които присъстват в животите ни, завоите на съдбата и трусовете, а след това баласирането на събитията.

Когато избирате татуировка “Unalome” вие не избирате просто стилен дизайн, но и силен символ, който да ви помага през вашият личен път към духовно развитие. Символът предлага вдъхновяващо съчетание между визуалната красота и дълбокия си символизъм.

На коя част от тялото може да си татуирате татуировка Уналоме?

Този тип татуировки са елегантни и в много от случаите са малък към среден размер и са подходящи за много чати от тялото, едни от най-често срещаните са в областа между гърдите и слънчевия сплит, в различни части на китката , високо в центъра на врата,  на трицепса, в областа на глезените и ходилата и други места. Разбира се, татуировките са нещо строго индивидуално и всеки може да избира сам мястото, където иска да носи своята татуировка. Въпреки това ви съветваме да се консултирате с избрания от вас татуист или студио, за да почерпите от техния опит и да направите най-добрият избор за вашият проект. Също тези татуировки отиват много над пиърсинг на пъпа. За феновете на пиърсинга може да посетите www.obi4ki.com – страхотен сайт за обички и пиърсинги!

 

Как да избера татуировка Уналоме?

Най-добрият начин да намерите вашата татуировка е първо да разгледате обстойно различните дизайни, скици и снимки на татуировки в интернет. Така ще придобиете най-обща представа, какво ви харесва. След това запазете поне 10 от любимите ви дизайни. Чак след това се обърнете към вашият артист или студио, за да мжое от тези 10 да сведете избора до 3. Ако искате голяма промяна във дизайна – консултирайте се с вашият артист или студио, а той ще ви помогне с oстаналото. Това са стъпките, които смятаме за полезни и адекватни при избора на татуировка.

 

Идеи за татуировки Уналоме:

По стара Spider INK-ска традиция, за вас подбрахме някои красиви дизайни, които ни грабнаха околото докато се движим в нета и ще се радваме да сме уцелили и такъв, който с кеф да пренесете и вие върху кожата си:

Подари татуировка

Споделете

Facebook
WhatsApp
Telegram

Актуално

Нашите приятели

вижте още

Може да ви е интересно..

Всичко за татуировките –
съвети, идеи и модели.

София,
ж.к. Младост 3,
блок 342 – партер
Телефон: 0879136900
Имейл: studio@spider-ink.com