spider ink studio

32 красиви скици и снимки на ангели, подходящи за татуировки

Picture of Иван Иванов

Иван Иванов

Присъстващи в писанията на много религии, ангелите са описвани многократно като приличащи на духове създания. Те намират мястото си в религиозната концепция за живота като посредници между Бог или рая и земята. Те също са пазители, разпространители и изпълнители на божията воля, както и напътстваща ни сила. В тези 30 красиви скици и снимки на ангели, ще намерите всичко, което Ви е нужно за да си изградите основна концепция за Вашата татуировка – ангел. В допълнителна тема ще разгледаме подробно значението и произхода на образа на ангелите в различните религии, както и изграждането му през годините. Насладете се на колекцията и не забравяйте да задавате Вашите въпроси на посочените контакти, ние с радост ще Ви помогнем да откриете своята нова татуировка.

Още идеи за татуировки

Идеи за татуировки Уналоме

Идеи за татуировки Уналоме

Уналоме – идеи за татуировки и символика Здравейте приятели и фенове на татуировките. В тази статия ще ви представим по-обстойно смисълът зад стила “Уналоме”(англ. Unalome). 

Прочетете повече »

Подари татуировка

Споделете

Facebook
WhatsApp
Telegram

Актуално

Нашите приятели

вижте още

Може да ви е интересно..

Идеи за татуировки на орли

Приятели, представяме ви подбрана колекция от различни артисти на идеи за татуровки на орли. Като изключим политическо –

Идеи за татуировки на лапи

В тази статия Ви предлагаме идеи за татуировки на лапи.Ако сте привързани към домашните си любимци, харесвате животните 

Всичко за татуировките –
съвети, идеи и модели.

София,
ж.к. Младост 3,
блок 342 – партер
Телефон: 0879136900
Имейл: studio@spider-ink.com