Свържете се с нас за:

– консултация

– съвети и идеи

– записване на час

Spider-ink.com

За студиото и етапите на работа

Tattoo Box “Spider InK” предлага изработка на професионални татуировки, поправка на стари татуси, изработка на персонален дизайн и преработка на представен такъв спрямо вижданията на клиента.

Студиото предлага възможност да видите предварително как ще ви стой татуировката, чрез дигитално туширане на ваша снимка – цяла или снимка на избраното място.
Изпратете ни идеите, които Ви допадат и ние ще Ви помогнем да ги развиете и осъществите!
Студиото е много свежо и приятно за престой. Работим с висококачествени консумативи(тушове, разредители, медикаменти), помещението, мебелите и инструментите се стерилизират, по стандартите на ХЕИ, преди и  след всяка процедура, консумативите са за еднократна употреба(игли, накрайници и др.). Определянето на цената е индивидуално, според големината и сложността на татуировката.

В сайта ни ще намерите информация за всеки аспект от татуириането и татуировките, както и други полезни статии. Изпращайте запитванията си на посочените контакти или като коментари. Нашият екип ще организира сесията в Tattoo BoX-а изцяло според изискванията на клиента .Има възможност за третиране с обезболяващи. Вие избирате час,  музика, напитки, компания, или релаксираща сесия ,или каквото друго Ви кара да се чувствате като у дома си!

С уважение Екип “Spider InK”


 >>> Към Полезни съвети за избиране на татуировка <<<

Founder & CEO, татуист и автор на много от статиите в сайта!

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.