Свържете се с нас за:

– консултация

– съвети и идеи

– записване на час

Image Alt

Идеи за татуировки и полезни статии

Image Alt

На първи април щеше да е много комерисално, но на 4ти не го очаквахте нали? За съжаление никакви вигинги не се завръщат, но за сметка на това сме ви подбрали много интересни идеи за татуиорвки на викинги. Признаваме, темата за скандинавската митология трябва да бъде много по-подробна и обещаваме да обогатим и коригираме статията с времето. Ще обясним подробно за боговете, валкириите и митичните същества, ние сме супер фенове, но за сега просто се насладете на закчливото заглавие, интересните татуировки и вземете дори малко от викингската смелост в тези интересни времена, в които страхът е преобладаващата емоция.

Капаните за сънища са едни от най – подходящите татуировки за жени. Това е така, защото те са елегантни, раздвижени и много нежни. Също могат да се разстилат върху различни сектори на тялото и да им се сменя посоката в зависимост от мястото, на което ще се правят. Капаните за сънища идват от идианската култура и могат да бъдат обвързани с дълбок смисъл, ако се посъветвате с правилните артисти и споделите историята си, а може би просто ще означава да не се отказвате от мечтите си. Ето какво се казва в уикипедия за тях : „Ловец на сънища (англ. dreamcatcher, dream catcher оджибуей asabikeshiinh неодушевена форма на думата "паяк" или bawaajige nagwaagan "ловец на сънища") или Сънохващач — ръчно изработен индиански талисман, състоящ се от върбов обръч, в който е преплетена мрежа от шнурове, наподобяваща паяжина. В центъра се поставя перо от нощна птица, най-често някакъв вид сова. Амулетът може да се декорира с различни елементи като пера, мъниста и т.н. Смята се, че този предмет може да предпази спящия от зли духове. Според оригиналната оджибуейска традиция, Ловецът на сънища "филтрира" сънищата, като през отвора в средата преминават само добрите и приятни сънища. Злите и лошите сънища се заплитат в

Приятели, точно преди празника на влюбените ви представяме подбрана колекция с идеи за татуировки за двойки на различни артисти с идеи за татуировки за двойки. Татуировките варират от закачливи до такива с много дълбок смисъл и символика - вие сами ще прецените кои са най-подходящи за вас и вашщата половинка. Изненадайте човека до вас с едно нестандартно преживяване, което ще остане за цял живот. Не се колебайте да се свържете с наш представител за съвет и не забравяте, че предлагаме страхотни ваучери за подарък.

Здравейте приятели, представяме ви подбрана колекция от идеи за татуировки на пръстите. Едно от първите неща, които трябва да знаете за този сектор е че трябва да се правят на повече от една сесия, защото много често туша не хваща добре от първият път. Когато подбирате татуировка за пръст бъдете по-обрани и внимателни със сложността и детайлите. А сега ще ви разкажем една история за точките. Много често, когато някой се учи да татуира без да иска натиска иглата и прави точка някъде, където не трябва. От там ние започнахме да се шегуваме, че така се слага точка на всичко лошо и начало на нов и по-хубав период. За това пръстенчето от точки е една много сладка и символична татуировка, която да ви радва и да ви дава сили всеки път, когато я погледнете! :)