Свържете се с нас за:

– консултация

– съвети и идеи

– записване на час

Основна

На първи април щеше да е много комерисално, но на 4ти не го очаквахте нали? За съжаление никакви вигинги не се завръщат, но за сметка на това сме ви подбрали много интересни идеи за татуиорвки на викинги. Признаваме, темата за скандинавската митология трябва да бъде много по-подробна и обещаваме да обогатим и коригираме статията с времето. Ще обясним подробно за боговете, валкириите и митичните същества, ние сме супер фенове, но за сега просто се насладете на закчливото заглавие, интересните татуировки и вземете дори малко от викингската смелост в тези интересни времена, в които страхът е преобладаващата емоция.

Капаните за сънища са едни от най – подходящите татуировки за жени. Това е така, защото те са елегантни, раздвижени и много нежни. Също могат да се разстилат върху различни сектори на тялото и да им се сменя посоката в зависимост от мястото, на което ще се правят. Капаните за сънища идват от идианската култура и могат да бъдат обвързани с дълбок смисъл, ако се посъветвате с правилните артисти и споделите историята си, а може би просто ще означава да не се отказвате от мечтите си. Ето какво се казва в уикипедия за тях : „Ловец на сънища (англ. dreamcatcher, dream catcher оджибуей asabikeshiinh неодушевена форма на думата "паяк" или bawaajige nagwaagan "ловец на сънища") или Сънохващач — ръчно изработен индиански талисман, състоящ се от върбов обръч, в който е преплетена мрежа от шнурове, наподобяваща паяжина. В центъра се поставя перо от нощна птица, най-често някакъв вид сова. Амулетът може да се декорира с различни елементи като пера, мъниста и т.н. Смята се, че този предмет може да предпази спящия от зли духове. Според оригиналната оджибуейска традиция, Ловецът на сънища "филтрира" сънищата, като през отвора в средата преминават само добрите и приятни сънища. Злите и лошите сънища се заплитат в

Здравейте приятели, представяме ви подбрана колекция от идеи за татуировки на пръстите. Едно от първите неща, които трябва да знаете за този сектор е че трябва да се правят на повече от една сесия, защото много често туша не хваща добре от първият път. Когато подбирате татуировка за пръст бъдете по-обрани и внимателни със сложността и детайлите. А сега ще ви разкажем една история за точките. Много често, когато някой се учи да татуира без да иска натиска иглата и прави точка някъде, където не трябва. От там ние започнахме да се шегуваме, че така се слага точка на всичко лошо и начало на нов и по-хубав период. За това пръстенчето от точки е една много сладка и символична татуировка, която да ви радва и да ви дава сили всеки път, когато я погледнете! :)

Подбрали сме ви няколко предложения за мъже. Няма две мнения, че мъжката татуирана ръка допринася за една много по-екзотична визия, която подчертава характера на мъжа. Често обаче се лутаме между огромният избор, който се предлага в интернет и по каталозите в студиата, и се оплитаме измежду хилядите решения, които трябва да вземем. Това, което можем да ви посъветваме е да персонализирате проекта, да - взаимствайте идея, която ви допада, но изберете централните фигури с определена цел и символика. Така ще бъдете сигурни, че това е вашият дизайн и ще бъдете горди с проекта си. Разгледайте и другите ни статии, които ще ви насочат в морето от татуировки.

Приятели, представяме ви подбрана колекция от различни артисти на идеи за татуровки на орли. Като изключим политическо - историческата символика на орела, той е ултимативен хищник, символ на благородство и великодушие. Ние винаги сме го свързвали с изразите "Над нещата", "Гледай отгоре " и "Орела не лови мухи". Надяваме се да ви харесат, взаймствайте идеи, реализирайте ги и изградете своята бъдеща визия.

Представяме ви малка колекция от идеи за татуировки на различни артисти, някои, от които са пресъздали изображенията на известни статуи по света върху човешка кожа. Разгледайте и други наши статии и използвайте сайта ни, за да откриете най-подходящата татуировка за вас ;)

Здравейте приятели, представяме ви една подбрана колекция на татуировки в стил Watercolor, от която да черпите идеи и вдъхновение , които допринасят към идеята за вашата бъдеща визия . Този тип татуировки са много приятни и сладурски, също така всеки символ, предмет или животно може да бъде допълни с петънца от водни боички и това ги прави много подходящи за всякакви комбинации. Харесвайте нещо, което ви оприличава или ви мотивира и ние ви помогнем да получите желания дизайн!